T: 079-8885733 M:06-23615196

Over ons

We Are Passionate. We Are Committed. We Are Creative.

Brouwer Maintenance Solutions is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verkoop, installatie, ombouw, aanleg, onderhoud en reparatie van brandmeld-, ventilatie- en gasdetectie installaties. Tevens verzorgen wij ook voor u het onderhoud aan blusmiddelen, brandblussers, brandslanghaspels, droge stijgleidingen en noodverlichting. Bij ons bent u op het juiste adres voor het onderhoud aan uw brandmeld-, ventilatie- of gasdetectie installatie van uw parkeergarage of uw gebouw.
Na jarenlange ervaring met brandmeld-, ventilatie- en gasdetectie systemen, is Brouwer Maintenance Solutions nu de partij voor uw oplossingen in het onderhoud of renovatie van uw installaties. Bij ons staat de klant centraal en wordt er gekeken naar de beste oplossing voor uw onderhoud of renovatie. Tevens zijn wij ook leverancier van deze systemen. Is uw product of installatie verouderd en aan vernieuwing toe, vraag dan vrijblijvend uw offerte aan.

Over ray!

 

JOIN OUR TEAM!

Momenteel zijn er geen vacatures

Over het algemeen worden contracten afgesloten met een opzegtermijn van 1 of 2 maanden voor het nieuwe kalenderjaar begint.
Op dit moment is bijna de periode van 2 maanden aangevangen. Mocht u twijfelen aan uw opdrachtgever of zou u graag een ‘second opinion’ willen in de vorm van een andere offerte; zeg dan vrijblijvend uw huidige contract op en vraag nieuwe offerte op. Vaak zal u dan ineens een goedkopere offerte aangeboden krijgen en eventueel het verschil van het afgelopen jaar terugkrijgen cq. gecrediteerd krijgen. Hoe u met deze plotselinge prijsdaling omgaat is uiteraard geheel aan u zelf.

Ook voor het totaal onderhoud kunt u bij ons terecht. U kunt daar eventueel vrijblijvend ons offerte formulier voor invullen.