T: 079-8885733 M:06-23615196

Ontevreden of toe aan een nieuw contract, denk aan uw huidige opzegtermijn.

.logo

Geachte relatie of toekomstige relatie,

Over het algemeen worden contracten afgesloten met een opzegtermijn van 1 of 2 maanden voor het nieuwe kalenderjaar begint.
Op dit moment is bijna de periode van 2 maanden aangevangen. Mocht u twijfelen aan uw opdrachtgever of zou u graag een ‘second opinion’ willen in de vorm van een andere offerte; zeg dan vrijblijvend uw huidige contract op en vraag nieuwe offerte op. Vaak zal u dan ineens een goedkopere offerte aangeboden krijgen en eventueel het verschil van het afgelopen jaar terugkrijgen cq. gecrediteerd krijgen. Hoe u met deze plotselinge prijsdaling omgaat is uiteraard geheel aan u zelf.

Brouwer Maintenance Solutions werkt zo niet. U krijgt van Brouwer Maintenance Solutions direct een passende offerte welke voor u op maat gesneden is. Brouwer Maintenance Solutions heeft weinig overheadkosten en een zeer goed inkoopbeleid waardoor zij de kosten laag kunnen houden en daardoor u een passende offerte kan aanbieden. Mede name het grote netwerk en de jarenlange ervaring dat Brouwer Maintenance Solutions heeft , is Brouwer Maintenance Solutions één van de meest interessante partijen om zaken mee te doen.
Brouwer Maintenance Solutions adviseert u om voor het opzeggingstermijn van uw huidige contract een passende offerte bij ons aan te vragen. Mocht het termijn te kort zijn, dan adviseert Brouwer Maintenance Solutions om uw huidige contract op te zeggen en diverse offertes op te vragen, zodat u zelf kunt vergelijken welke partij het beste bij u past.
Ook voor nieuwbouw en renovaties kunt u uiteraard bij ons terecht. Op onze website kunt u zien welke disciplines Brouwer Maintenance Solutions u kan aanbieden. Bij vragen neem gerust contact met ons op.
Ook voor totaal onderhoud kunt u bij ons terecht.

U kunt ook vrijblijvend ons offerte formulier invullen

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.